Decente Boekhouding

Kunt u wel wat hulp gebruiken?

Voor u als particulier kan ik u verschillende zaken uit handen nemen. 

De aangifte inkomstenbelasting kan ik zowel jaarlijks als eenmalig voor u verzorgen. Het kan natuurlijk zijn dat uw aangifte dit jaar net even wat ingewikkelder is dan andere jaren door bijvoorbeeld de aankoop van een koopwoning, een erfenis die u heeft ontvangen en  zo zijn er nog meer afwijkende zaken. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat uw salaris verandert is of dat er andere redenen zijn om uw voorlopige teruggaaf aan te passen. 

Met meer dan 20 jaar ervaring neem ik u dit graag uithanden en adviseer ik u graag waar nodig!

 

Mijn kantoor bevindt zich in het hart van de Duin- en Bollenstreek en is makkelijk bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. U kunt parkeren op eigen terrein.

Het adres is:
Herenstraat 3
2215 KA Voorhout

U kunt mij bereiken door te contact op te nemen via telefoon, Whats App of email naar 06-1683 6372 of info@decente.nl

#7a7a7a