Decente Boekhouding

Samen ondernemen we verder!

“Tijd is je kostbaarste bezit!”

Tijd is één van die dingen waar je niet genoeg van kunt hebben. Iedere minuut verspilt krijg je nooit meer terug. Gelukkig kan ik je tijdwinst geven. Tijd die je niet hoeft te spenderen aan iets dat je niet leuk vindt of waar je niet goed in bent.

Mijn naam is Lucien van Steijn (1977). Sinds 1998 ben ik actief in de wereld van boekhouding en financiën. Na gewerkt te hebben in de accountancy, zorg, transport en reisbranche ben ik in 2009 gestart met Decente Administratieve Dienstverlening. Ik zag dat er grote behoefte was meer transparantie. Zowel in de boekhoudkundige taal als in de doorberekende tarieven. Het uurtje factuur was minuutje factuurtje. Als ondernemer was het maar weer de vraag hoe hoog de factuur deze keer was. Daar wilde ik (en nog steeds) graag het verschil maken. Hoe fijn is het als je als ondernemer weet wat je maandelijkse kosten zijn en je boekhouder dezelfde taal spreekt als jij.

Spreekt dit u aan? Neem dan snel contact met mij op!

Decente Lucien van Steijn

Mijn kantoor bevindt zich in het hart van de Duin- en Bollenstreek en is makkelijk bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. U kunt parkeren op eigen terrein.

Het adres is:
Herenstraat 3
2215 KA Voorhout

U kunt mij bereiken door te contact op te nemen via telefoon, Whats App of email naar 06-1683 6372 of info@decente.nl

#7a7a7a